Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata murah garut

Turistattraktioner i Garut charm ligger i dess naturliga skönhet, charmiga. Arrowrot har varit känd sedan länge med en populär tour destinationer, bland dem Mount Papandayan, termiska bad Cipanas, Indonesien till där. Från Bandung city, kan du anlända i Arrowrot med körsträcka resa så mycket som 60 miles bort.

Arrowrot är känd för sin typiska presentbutiken kallas dodol Garut. Förutom livsmedel har Arrowrot också ett stort namn i världen av läder hantverk. Ett antal kläder produkter från huden, som en jacka och handskar har erkänt dess kvalitet som en av bästa i regionen västra Java.

En hel del saker som kan göras i Garut, allt från att besöka ett antal attraktioner, utforska den kulinariska Arrowrot Maranta Arundinacea, handla för en mängd olika läderprodukter som skor, jacka, etc.

Läget i södra delen av den västra Java sedan har Arrowrot också stränder med panoramautsikt över havet. En av höjdpunkterna är stranden Santolo, beläget ca 3,5 timmar från Garut centrum.

Läs också: detta 8 sevärdheter i Bandung mest berömda



Turistattraktioner i Garut
Följande är ett antal attraktioner i Garut av de mest populära och intressant att besöka. De flesta av de turist-destinationerna i Garut är en fängslande naturliga attraktioner.

Mount Papandayan i Garut
Mount Papandayan i Garut
1. Montera Papandayan

Mount Papandayan är en vulkan med en höjd av 2.622 meter över havet och har en aktiv krater. Garut sevärdheter här har sin charm i en vacker naturlig panorama, kratern av berget, där camping intressant, liksom att vara i naturen parkerar.

Några av de aktiviteter som kan utföras, bland andra, vandring, vandring, fotografering och skogen rekreation. Detta skulle vara mycket lämpligt för dig som älskar natur turer genom skogen.

Berget Papandayan ligger i byn av Sirna Jaya och heliga Fragrant Village, sub-distriktet i Indonesien, Garut, bara ungefär 15 miles från centrum av staden Garut. I jordningen av detta slag, det finns också ett naturreservat som öronmärkts för forskningsintressen av flora och fauna.

Läs också: charmen i Lembang, Bandung i Mt. Tangkuban Perahu

På Cangkuang tempel
På Cangkuang tempel
2. på Cangkuang tempel

Detta är ett hinduiskt tempel i Garut, detta tempel har stått sedan dagarna av kungariket av Sunda Galuh, dvs först. På Cangkuang tempel ligger i byn Cangkuang, Leles, Garut distrikt.

På Cangkuang Temple är ett kulturarv som återstod bevarade hittills. På Cangkuang tempel härstammar namnet från namnet på en by, det by på Cangkuang.

Namnet på byn på Cangkuang själv kommer från namnet på ett träd som kallas på Cangkuang träd (Pandanus Furcatus) att det finns många runt graven av farförälder Arif Muhammad tjänare.

Varmvatten Cipanas Arrowrot
Varmvatten Cipanas Arrowrot
3. termiska bad Cipanas Arrowrot

Hot spring turism område i Cipanas Garut är en av de populära turistattraktionerna i Garut. Dessa sevärdheter är alltid trångt med besökare. Du kan hitta många hotell, värdshus, till bungalow där. Läge av Cipanas denna varma våren ligger inte långt från centrum, endast om Arrowrot 6 km. du kan lätt få det inom 15 minuter.

Varmt vatten med Cipanas innehåller olika mineraler som är bra för hälsan för kroppen samt ha läkande egenskaper. Varmvatten temperatur varierar från 37 till 46 grader Celsius.

Utomhus termalbad, kan du föryngra kroppen och lossa stela muskler, såväl som för avkoppling. I området i Cipanas Arrowrot, kan du också välja att göra vandring och skärmflygning på Mount Thunder.

Där i Garut, Indonesien
Där i Garut, Indonesien
4. därifrån, Indonesien

Det finns en sjö, Indonesien, omgiven av risfält och byar med befolkning över bergen karaktär som så fängslar. Turistattraktioner i Garut på den här, kan du hitta många aktiviteter, såsom klättring den bambu flotte, vatten cykling, kanot, fiske och vattenskidåkning.

En vacker naturlig panorama är en huvudattraktion, Indonesien, Garut surefire turistmål blivit populär som turistmål att locka familjer.

En komplett offentliga anläggningar i området turism kommer att säkerställa att din resa blir roligt för att vara där. Från centrum av Arrowrot, skulle du resa så långt som 13 miles för att kunna komma dit, Indonesien, eller reser cirka 30 minuter.

Vit krater Telagabodas
Vit krater Telagabodas
5. vit krater Telagabodas

Om du vill besöka sevärdheter i Garut laddas, då den naturliga skönheten i vit krater Telagabodas var intressant. Telagabodas betyder White Lake.

I förlägger dessa Arrowrot, kommer du att känna så frisk bergsluft, titta på de gröna kullarna i Khalifa. Dess skönhet är i allmänhet inte mycket annorlunda med vad kan
tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar