Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata malam di garut

Чарівність туристичних місць в місті Garut полягає в своєю природною красою, чарівний. Arrowroot був відомий тому що довгий час з популярні екскурсії місць, серед них гори Papandayan, теплова лазні Cipanas, Індонезія поки не. З Бандунг міста можна приїхати Arrowroot з пробіг подорожі по мірі 60 км звідси.

Arrowroot славиться своїм типовий Сувенірний магазин під назвою dodol місті Garut. На додаток до їжі Arrowroot також має велике ім'я в світі судів шкіра. Кількість одягу виробів зі шкіри, такі як Жакет і рукавички визнав його якість як один з кращих у регіоні Західна Ява.

Багато чого, що може бути зроблено в місті Garut, починаючи від відвідування ряду пам'яток, вивчення кулінарних маранта Arundinacea Arrowroot в магазин за різних виробів зі шкіри, як взуття, куртку, і т. д.

Завдяки своєму розташуванню на півдні західній Яві потім Arrowroot також має пляжі з панорамним видом на море. Одним з основних моментів є пляж Santolo, розташоване приблизно 3,5 години від центру міста місті Garut.

Читайте також: цей 8 визначні місця в Бандунг найвідоміших



Туристичні пам'ятки в місті Garut
Нижче наведено ряд привабливих рис в місті Garut популярних і цікаво відвідати. Більшість туристичних напрямків у місті Garut є захоплюючою природних визначних пам'яток.

Гори Papandayan в місті Garut
Гори Papandayan в місті Garut
1. гори Papandayan

Гори Papandayan вулкана з висоти 2.622 м над рівнем моря і активних кратер. Місті Garut пам'ятки це треба його чарівність в красиву панораму природних, кратер гори, де кемпінгу є цікава, а також перебуваючи в парку природи.

Деякі з заходів, які можуть виконувати, серед інших, трекінг, піший туризм, фотографія і ліс відпочинку. Це було б дуже підходящим для тих з вас, хто любить природу тури через ліс.

Гори Papandayan розташований у селі Sirna Jaya і священний Fragrant села, на південь від району з Індонезії, місті Garut, тільки близько 15 км від центру міста місті Garut. У підстави такого роду є природним заповідником, призначених для науково-дослідні інтереси флори і фауни.

Читайте також: чарівність місті Lembang, Бандунг в Mt. Tangkuban Perahu

На Cangkuang храм
На Cangkuang храм
2. на Cangkuang храм

Це індуїстський храм, розташований в місті Garut, цей храм стояв з часів Королівство Sunda Galuh царство, тобто спочатку. На Cangkuang храм, розташований в селі на Cangkuang, Leles, місті Garut району.

На Cangkuang храму є культурної спадщини, які залишилися збереглася до цих пір. На Cangkuang храм назва походить від назви села, що село на Cangkuang.

Назва села на Cangkuang, сама походить від імені дерево називається на Cangkuang дереві (пандануса Furcatus), що існує багато навколо могила раб бабусі й дідусі Аріф Мухаммад.

Гаряча вода Cipanas Arrowroot
Гаряча вода Cipanas Arrowroot
3. термальних купалень Cipanas Arrowroot

Гаряча весна туристичної зони в Cipanas місті Garut є одним з популярних туристичних визначних пам'яток в місті Garut. Ці пам'ятки, завжди багатолюдно з відвідувачами. Ви можете знайти багато готелів, inns, щоб бунгало там. Розташування Cipanas цей гарячий джерело знаходиться недалеко від центру міста тільки про Arrowroot 6 км можна легко дістатись за 15 хвилин.

Гарячої води в Cipanas містить різноманітних корисних копалин, які гарні для здоров'я тіла, а також мають лікувальні властивості. Гаряча вода температура коливається від 37 до 46 градусів за Цельсієм.

У відкритому термальних джерел, ви можете омолодити тіло і послабити жорстка м'язи, а також як для релаксації. У районі Cipanas Arrowroot також можна зробити Піші прогулянки і парапланеризм на горі грім.

Там в місті Garut, Індонезія
Там в місті Garut, Індонезія
4. ізвідти, Індонезія

Є озеро, Індонезія, в оточенні рисових полів і сіл з населенням панорами гір природі, яка так полонить. Пам'ятки в місті Garut на цьому, ви можете знайти безліч заходів, таких як сходження бамбукових плотах, водних велосипедах, каное, риболовля та катання на водних лижах.

Гарний природний Панорама є головною визначною там, Індонезія, місті Garut surefire туристичних напрямків стає популярним туристів приваблює сім'ї.

Повний державних установах в галузі туризму буде гарантувати, що ваша поїздка буде приємним за те, що там. Від центру Arrowroot ви б подорожувати так далеко, як 13 кілометрів для того, щоб потрапити туди, Індонезія або подорожі приблизно за 30 хвилин.

Білий кратер Telagatempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun bodas
Білий кратер Telagabodas
5. білий кратер Telagabodas

Якщо ви хочете відвідати, пам'ятки в місті Garut завантажений, то природну красу білий Telagabodas кратер був цікавим. Telagabodas, тобто Біле озеро.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar