Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata outbound di garut

Η γοητεία της τουριστικά σημεία σε Garut βρίσκεται σε φυσική ομορφιά, γοητευτικό. Αραρουτησ έχει γίνει γνωστό δεδομένου ότι εδώ και πολύ καιρό μια δημοφιλής εκδρομή προορισμούς, μεταξύ των οποίων Papandayan Mount, ιαματικά λουτρά Πούντσια, Ινδονησία μέχρι εκεί. Από την πόλη Bandung, μπορείτε να φτάσετε σε αραρουτησ με απόσταση σε μίλια ταξίδι μέχρι 60 μίλια μακριά.

Αραρουτησ είναι διάσημη για το τυπικό δώρο κατάστημα που ονομάζεται dodol Garut. Εκτός από τρόφιμα, αραρούτης έχει επίσης ένα μεγάλο όνομα στον κόσμο της τέχνη δέρμα. Διάφορα προϊόντα ένδυσης από το δέρμα, όπως ένα μπουφάν και γάντια έχει αναγνωρίσει την ποιότητα ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής Δυτική Ιάβα.

Πολλά πράγματα που μπορεί να γίνει σε Garut, που κυμαίνονται από την επίσκεψη του μια σειρά από αξιοθέατα, εξερεύνηση γαστρονομικές Arundinacea Maranta αραρούτης, να ψωνίσει για μια ποικιλία από δερμάτινα προϊόντα όπως παπούτσια, μπουφάν, κλπ.

Λόγω της θέσης της στη νότια η Δυτική Ιάβα, στη συνέχεια αραρούτης έχει επίσης παραλίες με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι η παραλία Santolo, που βρίσκεται περίπου 3,5 ώρες από το κέντρο της πόλης Garut.

Διαβάστε επίσης: αυτό το 8 αξιοθέατα σε Bandung ο διασημότερος



Τουριστικά αξιοθέατα σε Garut
Ακολουθούν μια σειρά από αξιοθέατα σε Garut από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα για να επισκεφθείτε. Οι περισσότεροι από τους τουριστικούς προορισμούς σε Garut είναι μια μαγευτική φυσικές ομορφιές.

Papandayan mount σε Garut
Papandayan mount σε Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan είναι ένα ηφαίστειο με υψόμετρο 2.622 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας και έχει ένα ενεργό ηφαίστειο. Αξιοθέατα Garut αυτός έχει τη γοητεία του σε ένα όμορφο φυσικό Πανόραμα, ο κρατήρας του βουνού, όπου κάμπινγκ ενδιαφέρουσα, καθώς επίσης και όντας στο φυσικό πάρκο.

Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να εκτελεστούν, μεταξύ άλλων, trekking, πεζοπορία, φωτογραφία, και δασική αναψυχή/Δασοτουρισμός. Αυτό θα είναι πολύ κατάλληλη για εκείνους από εσάς που αγαπούν τις περιηγήσεις φύση μέσα από το δάσος.

Papandayan όρος βρίσκεται στο το χωριό των Sirna Jaya και ιερή Fragrant χωριό, υπο-περιοχή της Ινδονησίας, Garut, μόνο περίπου 15 μίλια από το κέντρο της πόλης του Garut. Με το σκεπτικό αυτής της φύσης, είναι επίσης ένα φυσικό καταφύγιο που προορίζονται για τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της χλωρίδας και της πανίδας.

Διαβάστε επίσης: η γοητεία των Lembang, Bandung στο Mt. Tangkuban Perahu

Στο ναό της Cangkuang
Στο ναό της Cangkuang
2. στο ναό του Cangkuang

Αυτό είναι ένα ινδουιστικό ναό βρίσκεται σε Garut, αυτός ο ναός έχει στάθηκε από την εποχή του το Βασίλειο της Sunda Galuh Βασίλειο, δηλαδή πρώτα. Στο Cangkuang ναό που βρίσκεται στο χωριό σε περιοχή Garut Cangkuang, Leles.

Cangkuang ναού αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά που παρέμεινε σώζονται μέχρι σήμερα. Cangkuang ναού όνομα προέρχεται από το όνομα ενός χωριού, το χωριό Cangkuang.

Το όνομα του χωριού στο Cangkuang ίδια προέρχεται από το όνομα ενός δέντρου που καλεί το Cangkuang δέντρο (Furcatus Pandanus) ότι υπάρχουν πολλοί γύρω από τον τάφο του ο υπηρέτης του Μωάμεθ Arif παππού και γιαγιά.

Αραρουτησ Πούντσια ζεστού νερού
Αραρουτησ Πούντσια ζεστού νερού
3. ιαματικά λουτρά αραρούτης Πούντσια

Ζεστό άνοιξη περιοχή Τουρισμού σε Garut Πούντσια είναι ένα από τα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα σε Garut. Αυτά τα αξιοθέατα είναι πάντα γεμάτο με τους επισκέπτες. Μπορείτε να βρείτε πολλά ξενοδοχεία, πανδοχεία, να το μπανγκαλόου εκεί. Θέση του Πούντσια αυτό ζεστό άνοιξη δεν είναι μακριά από το κέντρο της πόλης, μόνο για αραρούτης 6 χλμ, μπορείτε εύκολα να φτάσετε εκεί μέσα σε 15 λεπτά.

Ζεστό νερό σε Πούντσια περιέχει διάφορα μέταλλα που είναι καλό για την υγεία του σώματος, καθώς επίσης και έχοντας θεραπευτικές ιδιότητες. Ζεστό νερό θερμοκρασία κυμαίνεται από 37 έως 46 βαθμούς Κελσίου.

Στην εξωτερική ιαματικών λουτρών, μπορείτε να αναζωογονήσουν το σώμα και να χαλαρώσει το άκαμπτο μυών, καθώς και όσον αφορά την χαλάρωση. Στην περιοχή του Πούντσια αραρούτης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε πεζοπορία και αλεξίπτωτο πλαγιάς στο βουνό βροντή.

Εκεί σε Garut, Ινδονησία
Εκεί σε Garut, Ινδονησία
4. από εκεί, Ινδονησία

Υπάρχει μια λίμνη, Ινδονησία, περιβάλλεται από ορυζώνες και τα χωριά με πληθυσμό ορεινό πανόραμα φύση που τόσο σαγηνεύει. Τουριστικά αξιοθέατα σε Garut σε αυτό το σημείο, μπορείτε να βρείτε πολλές δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, το μπαμπού σχεδία, θαλάσσιο ποδήλατο, κανό, αλιεία, και τζετ σκι.

Πανέμορφο φυσικό Πανόραμα είναι μια κύρια έλξη εκεί, Ινδονησία, Garut αλάνθαστος τουριστικούς προορισμούς γίνεται δημοφιλής ως ένα τουριστικό προορισμό, προσελκύοντας οικογένειες.

Μια πλήρεις διευκολύνσεις του δημοσίου στον τομέα του τουρισμού θα εξασφαλίσει ότι το ταξίδι σας θα είναι ευχάριστη για να είναι εκεί. Από το κέντρο του αραρούτης, θα ταξιδεύετε όσο και ως 13 μίλια για να είναι σε θέση να φτάσει εκεί, Ινδονησία, ή ταξιδεύουν περίπου 30 λεπτά.

Λευκό κρατήρα Telagabodas
Λευκό κρατήρα Telagabodas
5. λευκό κρατήρα Telagabodas

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα σε Garut είναι φορτωμένο, τότε η φυσική ομορφιά του λευκό Telagabodas κρατήρα ήταν ενδιαφέρουσα. Telagabodas σημαίνει λευκό λίμνη.

Στις θέσεις αυτές τις αραρούτης, θα νιώσετε τόσο φρέσκο αέρα του βουνού, βλέποντας τους καταπράσινους λόφους της ο Χαλίφα. Σε γενικές γραμμές, η ομορφιά δεν είναι πολύ διαφορετική με τι μπορεί να

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar