Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata menarik di garut

Garut turistik noktalar cazibe doğal güzelliği içinde büyüleyici yatıyor. Ararot, aralarında popüler tur yerler ile uzun bir süre orada kadar Cipanas, Endonezya Mount Papandayan, termal hamamları beri bilinmektedir. Bandung city, ararot içinde 60 mil uzağa kadar kilometre yolculuğu ile ulaşabilirsiniz.

Ararot dodol Garut denilen onun tipik Hediyelik Dükkanı için ünlüdür. Gıdaların yanı sıra ararot de deri el sanatları dünyasında büyük bir ismi var. Bir ceket ve eldiven gibi deri giyim ürünleri kalite Batı Cava bölgesinin en iyilerinden biri olarak tanıdı.

Ayakkabı, ceket, vs gibi bir sürü şeyler için alışveriş yapmak için çeşitli deri ürünleri mutfak ararot Maranta Arundinacea keşfetmek, konumlar, bir dizi ziyaret arasında değişen Garut yapılabilir.

Güney Batı Java konumu nedeniyle, daha sonra ararot de panoramik deniz manzaralı plajlara sahip. Garut şehir merkezinden yaklaşık 3,5 saat yer alan plaj, Santolo, vurgulamaktadır biridir.

Da okumak: Bu 8 Bandung içinde en ünlü Sights



Garut turistik merkezleri
Aşağıda en popüler ve en ilginç ziyaret etmek Garut konumlar vardır. Garut turistik yerlerinden en büyüleyici bir doğal konumlar olduğunu.

Mount Papandayan, Garut
Mount Papandayan, Garut
1. montaj Papandayan

Mount Papandayan bir yanardağ ile 2.622 m deniz seviyesinden yükselmesine ve etkin bir krater. Garut konumlar Bu bir doğal güzellikler, nerede kamp ilginç yanı sıra doğa parkında olmak dağın krateri olarak onun çekiciliğine vardır.

Bazı diğerleri, trekking, hiking, fotoğrafçılık ve orman rekreasyon arasında gerçekleştirilebilecek faaliyetler. Bu o sizin kim Doğa Turları orman yoluyla aşk için çok uygun olacaktır.

Mount Papandayan Köyü Sirna Jaya ve kutsal kokulu köy, alt bölge, Endonezya, Garut, Garut şehir merkezinden sadece 15 mil bulunmaktadır. Bu tür zeminler içinde Ayrıca flora ve fauna araştırma çıkarları için ayrılmış bir doğa rezerv olduğunu.

Okumak da: Lembang, Bandung Mt. Tangkuban Perahu içinde bir çekicilik

Cangkuang Tapınağı
Cangkuang Tapınağı
2. Cangkuang Tapınağı

Bu Garut içinde yer alan bir Hindu tapınağı, bu tapınak Yani ilk Krallık Sunda Galuh Krallığı, günlerinden bu yana durdu. Cangkuang Tapınağı üzerinde Cangkuang, Leles, Garut District Köyü bulunmaktadır.

Cangkuang Tapınağı bugüne kadar korunmuş kaldı bir kültür mirasıdır. Cangkuang Tapınağı, bir köy, Cangkuang bu köyün adı adı kaynaklandığı.

Cangkuang kendisini köye adını Cangkuang ağacı (Pandanus büyükbaba veya büyükanne Arif Muhammed kulu Türbesi birçok vardır Furcatus) denilen bir ağaç adını geliyor.

Sıcak su Cipanas ararot
Sıcak su Cipanas ararot
3. termal hamam Cipanas ararot

Cipanas Garut kaplıca turizmi alanında popüler turistik Garut biridir. Bu yerler her zaman ziyaretçi ile kalabalık. Birçok otel, hanlar, orada bungalow için bulabilirsiniz. Cipanas bu kaplıca otelinin konumu hakkında sadece 15 dakika içinde orada kolayca alabilirsiniz ararot 6 km. şehir merkezine çok uzak değil.

Sıcak su Cipanas, iyileştirici özellikleri olması yanı sıra, vücut sağlığı için iyi çeşitli mineraller içerir. Sıcak su sıcaklık aralıkları 37 46 derece santigrat.

Açık termal banyolarında vücut gençleşin ve rijit kasları gevşetmek gevşeme gelince. Cipanas ararot alanda yürüyüş ve dağ Thunder, yamaç paraşütü seçebilirsiniz.

Orada Garut, Endonezya
Orada Garut, Endonezya
4. oradan, Endonezya

Pirinç tarlaları ve köylerin nüfusu kadar captivates dağ doğa panorama ile çevrili, Endonezya, bir göl vardır. Bu turistik Garut olarak bambu Sal, su bisikleti, Kano, balıkçılık ve Kayak jet tırmanma gibi birçok etkinlikleri bulabilirsiniz.

Doğal güzellikler bir ana cazibe, Endonezya, Garut surefire turistik yerlerinden aileler çeken bir turizm popüler hale geliyor.

Tam bir kamu tesisleri turizm alanında senin çelme takmak-ecek var olmak orada olduğun için eğlenceli sağlayacaktır. Ararot Merkezi, bildiğim kadarıyla, Endonezya elde edebilmek için 13 mil seyahat veya yaklaşık 30 dakika seyahat.

Beyaz krater Telagabodas
Beyaz krater Telagabodas
5. beyaz krater Telagabodas

Garut manzaraları ziyaret etmek isterseniztempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun beyaz krater Telagabodas doğal güzelliği ilginç bir sonra yüklenir. Beyaz Lake anlam Telagabodas.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar